tisdag 9 juli 2013

Många har hittat de digitala medlen, t.o.m Andy Warhol jobbade med en sorts digitala bilder innan tekniken ens fanns. Eftersom jag inte använder särskilt avancerad teknik utan en app i min telefon så har naturligtvis utförandet begränsningar. Men jag leker mycket med mina bilder och har alltid varit intresserad av fotograferandet, denna app har blivit som om en förlängd arm placerats på mina fotografiska bilder. Himlen har fått mycket fokus den här sommaren. Himlen, trädgården, mina vackra blommor på fönsterbrädan. Jag har mycket p.g.a att jag varit så dålig i min rygg stannat runt mitt hem. Bilderna kretsar kring det och min experimentella digitala lek har både livat upp (och läker) mina dagar och tillför alldeles säkert något för min övriga bildkonst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar